Priser

Hos Aalborg MTB Udlejning tilbyder vi flere forskellige ting, og hvis ikke lige dine behov er beskrevet her, er du velkommen til at kontakte os på følgende 

 

Priserne på udlejning og teknikkurser etc. er sat ud fra, at cyklerne der udlejes er vedligeholdt til et niveau, der er sammenligneligt med at leje en ny cykel. Vi har et princip omkring udskifting af cykler regelmæssigt for at bibeholde en høj kvalitet. Cyklerne er fra varierende mærker, men er typisk cykler til en vejl. pris mellem 8-10.000 kr. pr. cykel.

 

Teknikkurser afholdes af uddannede teknikinstruktører fra bl.a.  DGI. Instruktørene er selv aktive MTB ryttere på eliteniveau. Teknikkurser kan være på alle niveauer. Flere teknikkurser afholdes af instruktører, der uddanner andre instruktører i teknik igennem DGI.

 

Priser på mountainbike udlejning: 

 

Leje af MTB

 

Op til 3 timer 200 DKK
1 døgn 250 DKK
1 uge 1000 DKK
1 mdr. 3000 DKK

 

Er du frisk? Så er det bare at Booke en bike

 

På bookingsiden kan der også lejes lygter til hjelm eller styr, 50 DKK pr. dag.

 

Teknikkurser


Teknikkurser kan skræddersyes til at passe den/de enkelte. Vi afholder en række spot-kurser med forskelligt fokus. Priserne variere efter hvor mange deltagere og hvor meget forberedelse der er for at lave et godt kursus. Skulle det have interesse så smid en mail og få en pris på et kursus der er tilpasset netop dig/jer mht. niveau, varighed sted. Vi udregner en pris ud fra en fast timepris pr. instruktør. 

Div. spot-kurser der afholdes i fremtiden kan findes her: Webshop

 

Cykellejepris m/kursus 150 DKK

 

Har det interesse, så smid en mail eller giv os et kald, så finder vi ud af noget!

 

 

Guidede ture


350 DKK. pr. time (pris og tid aftales inden)

 

Polterabend- og firmaarrangementer


Vi tilbyder samlede pakker med guidede ture, teknik, mini løb, en sandwich osv. kombineret med evt. cykeludlejning til en god pris. 

Ring eller skriv for mere info.

Som udgangspunkt kan man altid regne med 250,- pr. person for polterabendarrangement inkl. lidt intro, guided tur samt minirace. 

 

Kontakt os for mere info her

 

Teknikdoping - Objektiv vurdering af cykel


En omgang teknikdoping med kort cykeltur/interview koster 450 kr.

Se mere under "vi tilbyder" her